maanantai 21. syyskuuta 2009

vaisu kirpparikierros

Työt meinaa häiritä harrastuksia tosi pahasti, joten ei ole oikein mitään uutisoitavaa... tosin viikonloppuna tuli käytyä sekä kirppareilla että Ikeassa, joista ekasta ei löytynyt oikein mitään (paitsi yksi kattolamppu ja sekin oli kierrätyskeskuksesta.. eikä siis varsinaisesti kirppareilta) ja tokasta löytyi kyllä iso kärrillinen tavaraa, mutta sellaista ihan perusperushuushollausjuttua.

Yöpöytätuoleja olen maalaillut ja siinä kyllä tulee vähän peppipitkätossumainen -olo, kun värit ovat tosiaan turkoosi ja oikein railakas punainen. Tuossa olen mietiskellyt että tulikohan nyt vähän liian kirkas ja helakka punainen.. mutta onneks tää on näitä juttuja, että voi vetästä sitten vähän tummempaa päälle, jos alkaa näyttämään siltä, että tuolia ei saa asettumaan sisustukseen millään... sitä pitää kyllä nyt kuutioida enemmänkin...

Ai juu, punaisia kodinkoneita on tulollaan :) Vedenkeitin ja leivänpaahdin löytyy jo, mikrokin tulee joskus. Valintana oli sitten OBH Nordican Chilli -sarja, kun eivät sitä Kenwoodia vielä myyneet missään. Ja olihan se toki vähän turhan arvokaskin... :)

Ei kommentteja: