perjantai 21. elokuuta 2009

eka postaus

Jospa minäkin jonkinlaista sisustus/kirppari/askartelupaskartelu -blogia kokeilisin... Itse kun olen koukuttunut kovasti lukemattomiin erilaisiin blogeihin, niin jos ei muuta, niin ainakin voin kerätä itselleni muistilistan, mitkä onkaan niitä "must" blogeja. Ei tuo selaimen suosikkipalkki sinänsä toimi, kun näitä blogejahan on pakko päästä lueskelemaan myös töistä ;)

Blogin nimi tuli siitä, että olen tässä muuttamassa (kunhan asunto ekaks löytyy) ihan ommaan kottiin (niinku meilläpäin sanotaan). Takana muutama vuosi yhteisasumista miehen kanssa, nyt siis ihan oma koti vain ja ainoastaan mulle :) Yksin asumisessahan on paljon hyviä puoliakin, kuten esim. se, että saat sisustaa sen ihan niinkuin haluat täysin oman mielesi mukaan. No raha tietty vähän rajoittaa...

Haaveena saada mukava kolmio, rivari- tai luhtitalo.. en tarvitse välttämättä pihaa olleskaan, sen verran saanut tarpeeksi pihahommista. Valoisa, avara ja remppafree (tapetointia ja maalausta ei lasketa rempaksi) . Vaikka remppailusta tykkäänkin, niin nykyisessä elämäntilanteessa sille ei ole oikein saumaa... Ja mulla on odottelemassa remontteerausta yksi kohde, josta kerron mahdollisesti jossain vaiheessa enemmän :)

Nyt siis sormet syyhyää päästä sisustamaan. Sitä ennen pitäisi saada valmiiksi projekti, josta kerron enemmän seuraavassa postauksessa!

Ei kommentteja: