tiistai 27. lokakuuta 2009

kaaosta...

... pukkaa edelleen uudessa kotona. Alkaa jo kyllästyttään. Mutta ei innosta siivoillakaan.. ja tavaroita ei saa järkkään, kun puuttuu huonekaluja. Mm. sohva. Hirveetä viettää rötväilypäivää ilman sohvaa (koettu viime sunnuntaina)!! Mattokin puuttuu tulevan sohvan edestä. Tai se on tulollaan huomenna, kun osais päättää mikä väri; harmaa, ruskee vai valkoinen?? Tuleva sohva on ruskea... mutta tuleeko liian ruskea jos on ruskea mattokin?? Kamala onkelma.

Kylppäristä puuttuu myös säilyttimiä, joten purkit ja putkilot on levällään.

Ja mulla on hirveesti ylimäärästä romua. Pitäis osata karsia.

Jotain positiivista: netti toimii (eilen asennettiin) ja tänään kävin ostan wlan:kin, niin pitäs päästä surffaileen huoleti. Jee... Hirveetä olla nettipimennossa. Siis todella hirveetä.

2 kommenttia:

Tuuli kirjoitti...

Kokemuksen syvällä rintaäänellä sanon, että tulee liian ruskea, jos on ruskea sohva ja matto :)Sun olkkaria näkemättä suosittelen valkoista....

Hansu kirjoitti...

Joo, yhdyn Tuulin sanoihin. Ruskea voi alkaa liian paljona (voiko noin sanoa?) kyllästyttään ja tuntumaan tunkkaiselta. Kiitos paketista! Kaikki kankaat tulee käyttöön, ja siellä oli pari oikeaa herkkua :) Ne kukkaverhot, voi vitsit!!